Är du i behov av AC-påfyllning i Uppsala?

av | 01 Oktober, 2023

Om du behöver AC-påfyllning i Uppsala, har Danmarksgatan Bilservice rätt lösning åt dig. De utför en AC påfyllning i Uppsala för att säkerställa att ditt kylningssystem fungerar optimalt. För att säkerställa att din AC fungerar på bästa möjliga sätt och för att förlänga dess livslängd samtidigt som du undviker framtida oplanerade kostnader, är det viktigt att regelbundet utföra service på din AC.

Det är alltid en klok idé att serva din AC regelbundet, även om den verkar fungera korrekt. Genom att göra det kan du förlänga dess livslängd och undvika framtida oväntade problem. Dagens AC-system behöver regelbunden service utförd av certifierade verkstäder. Denna service innebär:

  • Tömning
  • Vägning
  • Rengöring och påfyllning av köldmediet.

Fyll på din AC i Uppsala

För AC-påfyllning i Uppsala kan du lita på Danmarksgatan Bilservice. Utöver AC-service erbjuder de också en rad andra användbara tjänster, såsom reparationer, allmän service, framvagnsinställning, hjulinställning, fyrhjulsmätning, rostreparationer, däckförsäljning och byte, samt däckförvaring. Dessutom samarbetar de med Mekonomen, vilket gör att du kan få originaldelar till din bil till ett förmånligt pris. Danmarksgatan Bilservice välkomnar bilar av alla märken.

Viktigt att kontrollera och serva din AC

Det är viktigt att regelbundet kontrollera och serva din AC, särskilt om du har en nyare bil med AC. I de flesta fall tappar AC-systemet ca 5-8% av sitt köldmedium varje år. Ju mindre köldmedium, desto hårdare måste kompressorn arbeta för att upprätthålla önskad kyleffekt. Detta överansträngande kan med tiden leda till kompressorhaveri. Därför är det avgörande att fylla på AC-köldmediet regelbundet och se till att det får den service det behöver.